Săptămâna aceasta vă oferim rețeta ideală pentru un prânz plin de savoare și sănătate
Ingrediente:
- 1 pulpă de rață,
- 50 de grame spanac baby,
- 2 ouă,
- 30 de mililitru lapte,
- 1 lingură făină,
- sare,
- piper,
- busuioc.
Mod de preparare:
Se spală pulpa de rață…
După ce se crestează, partea cu grăsime se condimentează cu sare și bucuioc..
…și se frige la foc mediu, într-o tigaie antiaderentă, câte 7 minute pe fiecare parte, fără adaos de ulei, pentru că va lasa pulpa destulă grăsime. Pentru început, se pune cu partea cu grăsime în jos.
După ce s-a rumenit pe ambele părți, se introduce la cuptor pentru 30 minute, la foc mediu – 150 grade.
Ouăle se bat cu laptele, făina și puțină sare, apoi adăugăm spanacul spălat și rupt în bucăți mai mici.
Compoziția formată se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt și se introduce la cuptor, la foc mediu – 150 grade, pentru 20 minute.
Când se scoate de la cuptor, se lasă să se răcească, apoi se desprinde hârtia de copt. Se rulează și se feliază.