Motto: “Mâncarea este simbolul dragostei atunci când cuvintele nu sunt adecvate” (Alan D. Wolfelt)
Ingrediente:
- 6 ouă,
- 1 morcov,
- 10 buchețele de broccoli,
- 5 buchețele conopidă,
- ½ ardei gras,
- 1 linguriță ulei,
- sare,
- piper,
- brânză de capră.
Mod de preparare:
Se spală legumele, buchețelele de broccoli se desfac în buchețele mai mici, la fel și conopida, iar ardeiul se taie julien și morcovul felii.
Se încinge o cratiță, se toarnă și lingurița de ulei și se sotează legumele, presărând peste ele sare și puțin piper.
Între timp, se bat bine ouăle într-un bol, cu puțină sare și puțin piper.
După ce legumele s-au sotat, se toarnă peste ele ouăle bătute, se presară brânza de capră, rasă și se introduce tava la cuptorul încălzit la 165 grade pentru 10 minute.
Se servește caldă, ca atare sau cu salată verde.
Poftă bună!
Nicoleta Popa