Forumul pentru Dezvoltare Durabilă şi Antreprenoriat (FSDE) are loc în perioada 21-25 martie, la Academia de Studii Economice din București și programează o serie de dezbateri pe teme de economie, finanțe sau marketing, relevante pentru mediul public, privat și academic.
Organizatorii sunt ASE, organizația Business Club și Asociaţia Pro Magna. Sursa Zilei este partener media.
FSDE este la a treia ediție și are ca scop mobilizarea reprezentanţilor din sistemul guvernamental, privat şi educațional, de a elaborara documente și strategii pentru îmbunătăţirea colaborării dintre cele trei sisteme şi evoluţia societăţii, potrivit organizatorilor.
Proiectul reprezintă o platforma imparţială, unde nivelul de colaborare relativ scăzut dintre factorii decizionali din mediul privat, academic şi guvernamental devine o oportunitate de cunoaştere, învăţare şi stimulează o comunicare eficientă bazată pe dezbaterea unor subiecte de actualitate.
Pe parcursul celor 5 zile de dezbateri, participanţii vor avea posibiliatea de a discuta cu specialiştii, demnitarii, antreprenorii şi profesorii prezenţi.
Programul evenimentului conţine prezentarea lucrărilor academice şi dezbateri în sfera următoarelor domenii:
- Economie Agro-Alimentară, Administraţie Publică şi Management, 21 martie;
- Finanţe şi Contabilitate, 22 martie;
- Comerţ şi Antreprenoriat, 23 martie;
- Relaţii Internaţionale şi Marketing, 24 martie;
- Cibernetică şi Economie, 25 martie.
La ediţia de anul acesta vor fi prezenţi peste 100 de speakeri şi sunt aşteptaţi aproximativ 1500 de participanţi. Programul detaliat și detalii despre înscriere se găsesc pe www.FSDE.ro.
Academia de Studii Economice din Bucureşti a fost înfiintată în 1913 şi este cea mai mare și mai bine cotată instituție de învăţământ superior economic din România.
Business Club este comunitatea care reunește tineri pasionaţi de antreprenoriat și care se implică activ în construirea unor programe educaționale non-formale, cu scopul de a schimba în bine mediul de afaceri din România.
Asociaţia Pro Magna are ca scop creşterea gradului de conştientizare şi de respectare în rândul tinerilor a statului de drept, a drepturilor omului şi a valorilor şi principiilor democratice, prin organizarea de şcoli de vară, ateliere și cursuri de specialitate.
V.B.