Atunci când au avut probleme cu greutatea, multe dintre vedetele noastre au luat măsuri imediate și iată că astăzi pot da și altora sfaturi din experiența lor, scrie ele.ro.
Andreea Marin a fost multă vreme criticată pentru felul în care arăta. După ce a trecut de la silueta de zână, la o siluetă neglijată, Andreea a fost tot timpul ținta presei, chiar dacă se străduia să își ascundă formele cu ajutorul vestimentației.
În zece zile pe care le-a petrecut într-un centru de sănătate la Bodrum în Turcia, Andreea a urmat o cură de detoxifiere, adica a băut doar supe și sucuri speciale cu un aport nutrițional mare la fiecare jumătate de oră și a învățat cum să înlocuiască alimentele nocive pe care le consumăm, cum e zahărul de exemplu, cu altele sănătoase și naturale.
După această detoxifiere drastic, Andreea continuă să își țină alimentația sub supraveghere.
Exemplu de meniu pentru o zi:
Mic dejun – 250 ml de lapte de migdale;
Gustarea 1 – salată rucola cu avocado și nuci;
Prânz – ciuperci umplute cu pate raw;
Gustare 2– hummus și tabouleh;
Cina – salată cu alge.
Pe lângă dieta alimentară, zâna face foarte mult sport, merge la sală frecvent și recunoaște că la sfârșitul antrenamentelor este epuizată, dar și yoga și tratamente corporale.
Andreea a reusit să scape de 10 kilograme, iar acum spune că deja nu mai ține dieta, ci doar are grijă să mănânce sănătos.
Nu mai țin dieta, dar mănânc sănătos atât eu, cât și fiica mea. Am învățat să mănânc sănătos la 38 de ani. E bine și acum decât niciodată. Fac sport în continuare, trăiesc așa cum trebuie, prețuind viața. Ma simt bine în pielea mea a povestit Andreea Marin.
Elena Udrea
În momentul în care s-a lăsat fotografiată în costum de baie, pe litoral, toată lumea a putut să observe că Elena Udrea a slăbit considerabil, devenind instantaneu un exemplu și pentru doamnele care se luptă cu kilogramele în plus și nu reușesc să ajungă la rezultatele dorite.
Elena Udrea a dezvăluit care e dieta cu care a reușit să slăbească 12 kilograme în doar câteva luni. Deputatul PDL a spus că a slăbit urmând o dietă bazată pe grupa de sânge, dar renunțând în primul rând la un stil de viață dezorganizat.
Am ținut o dietă bazată pe grupa de sânge. Am mâncat alimentele care sunt sănătoase pentru grupa mea de sânge și am făcut mult sport. Am trei mese pe zi și două gustări, mănânc o dată la trei ore și am mereu ceva verde pe masă și nu mănânc dupa ora șase seara, a explicat deputatul PDL.
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a uluit pe toată lumea cu noua sa siluetă. Vedeta Kanal D a reușit performanța de a scăpa de 16 kilograme în mai puțin de jumătate de an, dezvăluie ele.ro.
Un stil de viață sănătos, sfaturile unui nutriționist, dar și un divorț anevoios au făcut-o pe Gabriela să ajungă la greutatea dorită. Gabriela a apelat la un nutritionist care i-a realizat o dietă personalizată, pe care bruneta a combinat-o cu mult sport.
Gabriela nu a avut restricții în privința alimentelor pe care le consuma, trebuia să respecte doar două condiții: să mănâce sănătos și organizat. Așadar, Gabi mănâncă 5 mese pe zi: trei mese principale și două gustări, toate la intervale fixe.
Exemplu de meniu pentru o zi
Dimineața: un pahar mare de apă plată cu lămâie stoarsă și puțin mai târziu un iaurt cu tărâțe sau semințe;
Gustare, ora 10: o masă de fructe;
Prânz: friptură cu salată sau pește cu salată, ori o salată mare cu carne sau mâncare gătită;
Gustare, ora 16: iaurt cu biscuiți, sau ciocolată, plus semințe. Semințele pot fi de susan, de in sau dovleac sau semințe de floarea soarelui, migdale, alune sau fistic;
Seara: Legume fierte ori crude, și înainte de culcare un ceai tradițional din plante, care poate fi ori din tei, de soc sau cozi de cireșe.
Nicoleta Luciu
Nicoleta a ținut de-a lungul timpului două diete, ambele cu rezultate minune, într-un timp scurt. Dupa prima sarcină, Nicoleta a dat jos 30 de kilograme cu o dietă hipocalorică pe bază de lichide, mai exact cu compot de mere și supă de pui care pot fi consumate în orice cantitate.
Compotul se prepară din 2 litri de apă și 7 mere tăiate cubulețe sau felii. Se fierbe până când merele încep să se înmoaie puțin. Compotul se bea pe tot parcursul zilei.
Supa de pui se prepară cu multe legume și carne de pui, cât mai slabă, fără pieliță. Se prepară ca orice altă supă și se mănâncă la prânz, dar și pe parcursul amiezii când apare senzația de foame.
Aceasta dietă nu are o ora limită de la care nu mai ai voie să mănânci, iar regimul se urmează atâta timp cât e nevoie.
Dupa nașterea tripleților, Nicoleta a ținut încă o dietă. De această dată a încercat ceva diferit. Vedeta a urmat un regim alimentar de 1.000 de calorii pe zi ce ii permitea să mănânce carne slabă, iaurt, fructe, legume și brânză.
Într-o zi de dietă, Nicoleta Luciu mânca astfel:
300 g legume, 100 g carne slabă de pui, pește sau vită, 500 g iaurt (la care se adaugă fulgi de grâu germinat și suplimentele nutritive esențiale), batoane nutritive. Pe parcursul dietei, Nicoleta a folosit și niște suplimente alimentare care au ajutat-o să slăbească.
Până a ajuns la kilogramele dorite, Nicoleta a facut sport intens. Nici acum nu a renunțat la mișcare, însă face sport pentru a se menține în formă și a renunțat la antrenamentele excesiv de intense.
R.M.